søndag 30. september 2012

Industripendel

Nå har vi fått inn den stilige industripendelen fra House Doctor! 


mandag 24. september 2012

Røft skal det være!

Nå som høsten er her kjenner vi behovet for litt grovere materialer og dypere farger komme krypende. Lunt og behagelig skal det være. Kanskje litt tilfeldig og rustikt også. Da har ingen kulere produkter enn danske Nordal, som er kanskje Europas hotteste leverandør akkurat nå!


Alle disse har vi i butikken, og det beste av alt er at de er del av et større partikjøp, så vi selger de på halv pris av ordinær pris! 






søndag 23. september 2012

Inspirasjon fra Lene Bjerre

Siden dere fikk en liten smakebit på våre nye produkter fra Lene Bjerre i går, tenkte vi og vise hvordan det hele kan settes sammen. Så nydelig som bare Lene Bjerre kan, enkelt, klassisk og vakkert!

Vil også benytte anledningen til å skryte litt av at vi er blitt valgt til Selected Dealer av Lene Bjerre i Trondheim, dvs. at vi presenterer det meste av vareutvalget i butikken vår :-) Vi har sett en veldig økende interesse for Lene Bjerre i løpet av de tre årene vi har drevet butikken. Det har gått fra å være et merke som mange forbandt med for ekslusivt og dyrt, til noe som alle kjøper. Og ikke minst samler på! Har du en vakker duk eller lykt fra dem, så glir det fint inn sammen med nye produkter.

Kanskje du skal invitere til høstfest hjemme hos deg snart?
Da kan du hente inspirsasjon fra Lene Bjerres borddekking!

Liker du tallerkenhyllen kan den bestilles :-)



 Lignende bord som dette får vi snart inn fra Nordal.

Stilrent i sort, grått, hvitt og med detaljer i mint. 





Nyheter fra Lene Bjerre

I løpet av denne uken har vi fått pakket opp det meste av høstens nyheter fra Lene Bjerre, og det ble jammen meg mye fint! Her får dere en liten smakebit:


















Ta turen innom butikken en av de nærmeste dagene da vel!

Endelig er vi i bloggverdenen!

HURRA!
Nå har vi endelig kommet oss på en blogg!

Litt om oss:
Vi er en sjarmerende møbel- og interiørbutikk på Ranheim like utenfor Trondheim. To store etasjer er fylt til randen av spennede interiør! Kom til oss om du vil ha en avslappende og inspirerende shopping-runde i trivelige omgivelser på Trægården Senter.

Her kommer vi til å oppdatere litt om hva som skjer i butikken, ting vi liker, og nye ting som skjer. Men det kommer fremdeles hovedsaklig til å være på Facebook vi gjør det meste av oppdateringer.